Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/d/7/9/ssho.nl/httpd.www/MetaTags.php on line 2 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/7/9/ssho.nl/httpd.www/MetaTags.php on line 3 Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/d/7/9/ssho.nl/httpd.www/Code/LanguageCheck.php on line 2 Over SSHO: Achtergrond Ė Stichting Somaliers Haarlem en Omstreken
Haarlem
SSHO

Achtergrond

Stichting SomaliŽrs Haarlem en Omgeving(SSHO) is opgericht op 12 oktober 2007. Het initiatief hiertoe is genomen door een aantal inmiddels geÔntegreerde (oud) Somalische vluchtelingen.

Aanleiding was dat er grote behoefte bestond binnen de Somalische gemeenschap aan voorlichting, taallessen, opvoeding, sportactiviteiten etc. De stichting heeft dan ook als doel om een brug te slaan tussen SomaliŽrs en de rest van de Nederlandse samenleving, onze leden de weg te wijzen in de Nederlandse samenleving, advies geven, hulp en begeleiding te bieden.

Ook willen wij instellingen die te maken hebben met SomaliŽrs adviseren en met hen samenwerken. Daarnaast willen wij in samenwerking met andere organisaties een bijdrage leveren aan de wederopbouw van SomaliŽ.

Actueel

Informatiebijeenkomst over de gezondheidszorg in Nederland en
Vluchtelingen in Haarlem in samenwerking met GGD en Vluchtelingenwerk. Goed bezochte bijeenkomst 20-11-2016  |  lees meer »

Projecten & Activiteiten

Eritrese vluchtelingen
De inburgering van vluchtelingen uit Eritrea verloopt wat moeizaam door de taal en onbekendheid over voorzieningen  |  lees meer »