Skip to main content
SSHO

Hulp bij huiselijk geweld

Huiselijk geweld is geweld gepleegd door een partner, ex-partner, familielid, vriend of vriendin. Dit kan lichamelijk, seksueel en emotioneel geweld zijn. Kindermishandeling en oudermishandeling zijn ook vormen van huiselijk geweld. Eerwraak en iemand uithuwelijken of dwingen om te trouwen vallen ook onder huiselijk geweld. Bij huiselijk geweld zijn mensen afhankelijk van elkaar waardoor het geweld vaak verborgen is en niet vanzelf stopt.

Ben jij slachtoffer van huiselijk geweld of vermoed je huiselijk geweld bij iemand die je kent? Het begint met erover te praten. Dit kan met een van de SSHO sleutelpersonen. Zij staan je vertrouwelijk te woord en helpen je verder. Je kunt een afspraak maken via het mailformulier hieronder.

SSHO sleutelpersonen zijn getraind om mensen in of rondom een situatie van huiselijk geweld te helpen. Je bent niet alleen, maar je kunt je wel alleen voelen in wat je hebt meegemaakt. Of onbegrepen. Bang.
De SSHO sleutelpersonen weten dit als geen ander en kijken samen met jou wat het beste is voor de situatie waarin jij of iemand die je kent zich bevindt. Geheel discreet, er wordt met niemand over gesproken zolang jij dat niet wilt.
Voor de aanpak van huiselijk geweld zijn tijdige onderkenning, scherpe risicotaxatie, hulp voor slachtoffers en voor plegers nodig.Wacht niet langer en neem contact op met een van onze sleutelpersonen.

SSHO Sleutelpersonen

Hodon Othman

wanneer

 • wanneer
  dagelijks
 • begintijd
  09:00 uur
 • eindtijd
  17:00 uur

kosten

 • kosten
  gratis

informatie

 • thema
  familie & gezin
 • doelgroep
  iedereen