Skip to main content

Huiswerkbegeleiding basisschool

SSHO bijscholing & huiswerkbegeleiding voor basisschoolleerlingen is iedere zondagmiddag van 11:00 tot 12:00. De lessen vinden plaats in ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS!. Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties.
Als je huiswerkbegeleiding wilt volgen gaan we er vanuit dat je er iedere zondag bent. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een keertje niet kunt komen, maar als we echt resultaten willen boeken gaan we er vanuit dat je op zondag bij ons de les volgt. Voor de bijscholing en huiswerkbegeleiding vragen wij een kleine vergoeding. Dit bedraagt € 7,50 per keer voor basisschoolleerlingen. Je kunt betalen als je naar les komt, we kunnen ook in overleg met de ouders een factuur sturen.
Voordat je aan de bijscholing en huiswerkbegeleiding kunt beginnen is er eerst een gesprek met de ouders. Op die manier kunnen we nog beter afstemmen wat er nodig is om jouw voortgang op school te vergemakkelijken en komen we ook te weten of er genoeg motivatie is om dit te behalen. Klik op de knop AANMELDEN. Graag tot snel, het is leuk en je leert ook nog veel!

Datum

16 jun 2024

Tijd

11:00 - 12:00

Meer Info

AANMELDEN

Locatie

Ontmoetingscentrum Schalkwijk Divers!
Floris van Adrichemlaan 102, Haarlem
Categorie

Organisator

SSHO
SSHO
Telefoon
06 1969 1843
Email
info@ssho.nl
Website
https://ssho.nl
AANMELDEN

Volgende Keer

X
QR code