Skip to main content

Sociaal & Culinair Haarlem 2022

Maak kennis met SSHO tijdens Sociaal & Culinair Haarlem 2022. Een onderdeel van Haarlem Culinair, het smaakvolste evenement van Nederland. Kom gezellig bij ons proeven!
Haarlem Culinair
Voor de 27e keer alweer wordt Haarlem Culinair georganiseerd. Vier dagen lang culinair genieten op een van de mooiste pleinen die ons land kent. Maak kennis met de smaakbepalers van Haarlem, kom oude bekenden tegen en ontmoet nieuwe bekenden. Al ruim een kwart eeuw vertrouwd en toch brengt Haarlem Culinair altijd weer iets nieuws.
Sociaal & Culinair Haarlem 2022
Samen eten met vrienden en familie is een mooie traditie die elk land en elke cultuur in zijn eigen vorm kent. Toch is een feestelijke maaltijd omgeven door vrienden en bekenden niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sociaal & Culinair Haarlem is een samenwerking van organisaties die koken met en voor Haarlemmers. Vanuit hun hart en met de inzet van vrijwilligers maken ze de heerlijkste gezonde gerechten. Wij stellen ons graag aan u voor met een smaakvol hapje en drankje tijdens Sociaal & Culinair Haarlem 2022.
Sambuusa
SSHO laat je de Somalische keuken proeven. Wij maken traditionele Sambuusa. Een lekker hapje van filodeeg, gevuld met ui, paprika, hete pepertjes en sardientjes of gehakt, op smaak gebracht met zout en komijn. Smaakvol kennismaken met SSHO!

Datum

07 aug 2022
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Meer Info

Haarlem Culinair

Locatie

Sociaal & Culinair Haarlem
Groenmarkt, Haarlem

Organisator

SSHO
SSHO
Telefoon
06 1969 1843
Email
info@ssho.nl
Website
https://ssho.nl

Andere Organisatoren

Dock Haarlem
Dock Haarlem
Telefoon
088 – 855 5181
Website
https://www.dock.nl/haarlem/
Stem in de stad
Stem in de stad
Telefoon
023 534 28 91
Email
info@stemindestad.nl
Website
https://stemindestad.nl/
Haarlem Effect
Haarlem Effect
Telefoon
023-532 25 47
Email
info@haarlemeffect.nl
Website
https://www.haarlemeffect.nl/
X
QR code