Skip to main content

SSHO Coronahulp

Klaar staan voor elkaar

Telefonische ondersteuning

Psychische ondersteuning of gewoon even een gesprek met iemand

Steeds vaker hoor je geluiden uit de maatschappij over eenzaamheid, angst en depressie. Corona heeft een zware impact op ons leven. Behoefte aan een gesprek, zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, we staan voor je klaar. Ook als je geen vraag hebt, maar even iemand wilt spreken kun je bellen. Telefoon: 06 85 640 157

Online voorlichtingen

Alles over corona, de regels en het vaccineren

Binnenkort organiseert SSHO twee online informatiebijeenkomsten waar we zoveel mogelijk duidelijkheid geven over het coronavirus, de regels waaraan we ons momenteel moeten houden en over de vaccins. Uiteraard is er uitgebreid ruimte tot vragen stellen. De ernst van het virus, maar ook waar  wanneer je je kunt laten vaccineren. Zodra de exacte data van de bijeenkomsten bekend zijn, kun je je via deze pagina opgeven om een meeting bij te wonen.

Digitale training

zo werkt het internet

Voor iedereen die thuis moet blijven en zich geisoleerd voelt raken bieden wij binnenkort een digitale training aan waarin wordt geleerd waar je het internet voor kunt gebruiken en hoe je gebruikt maakt van applicaties als e-mail, videobellen, Microsoft Teams en Zoom.  Zodra de exacte data van de training bekend is, kun je je via deze pagina opgeven om de training bij te wonen.

Bezoeken van kwetsbare ouderen

Contact van mens tot mens

Veel ouderen zijn door de verschillende Corona maatregelen in een isolement terecht gekomen waardoor zij aan huis zijn gebonden, weinig mensen zien en dreigen te vereenzamen. Vooral nu de maatregelen al een stuk langer aanhouden. Heeft u ook behoefte aan een luisterend oor of hulp bij praktische zaken? Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een bezoek bij u thuis. U kunt ons ook bellen op nummer 06 19 69 18 43.