Skip to main content
8 februari 2022

Debat gemeenteraads-verkiezingen 2022

categorie:

Debat gemeenteraads-verkiezingen 2022

Dit gaat over jouw toekomst

Over een maand mogen we weer naar de stembus, de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Hoogste tijd dus voor het:

Haarlem Schalkwijk “debat gemeenteraadsverkiezingen

Woensdag 16 februari kom jij alles te weten wat belangrijk is om straks je stem uit te brengen. Wie gaat Haarlem de komende 4 jaar besturen, en wat betekent dat voor jou? In het stadhuis van Haarlem worden beslissingen genomen die direct invloed hebben op jouw leven. Werkgelegenheid, onderwijs en wat dacht je van het woningtekort in Haarlem. Zaken die ons allen aangaan en waar de lokale politiek dagelijks mee bezig is.

Na het grote succes van 4 jaar geleden kun je ook deze verkiezingen weer met al je vragen en opmerkingen terecht bij het Haarlem Schalkwijk “debat gemeenteraadsverkiezingen“. Een bijzondere avond, waarin we een kijkje krijgen in de Nederlandse politiek om vervolgens uitgebreid in debat te gaan en vragen te stellen aan Haarlemse politici. Alle Haarlemse politieke partijen zijn aanwezig.

Een klein uur lang gaan de politici met elkaar en met jou in gesprek, om duidelijk te maken hoe zij de toekomst van Haarlem voor zich zien. Jouw en mijn toekomst. Tegelijkertijd vertellen ze hoe zij denken hun plannen voor de stad te realiseren de komende jaren. Alles om jou een beter beeld te geven welke partij goed bij je past, om zo een verstandige keuze te maken tijdens de verkiezingen op 16 maart aanstaande. Jouw stem telt.

Datum: woensdag 16 februari

Locatie:
Wijkcentrum De Ringvaart
Floris van Adrichemlaan 98
2035 VD Haarlem

PROGRAMMA

 • 18:30 – 19:00
  Inloop
 • 19:00 – 19:15
  Opening SSHO en stg Samen Haarlem
 • 19:15 – 20:00
  De Nederlandse politiek – ProDemos
 • 20:00 – 20:45
  Debat Gemeenteraadsverkiezingen 2022
 • 20:45 – 21:00
  koffie en informeel gesprek met politici

Uiteraard houden we in tijden van de pandemie alle coronamaatregelen in acht. Je kunt gewoon binnenlopen. Je kunt je ook aanmelden met dit formulier, dan weten we hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten. Aanmelden niet verplicht.


Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door Stichting Somaliërs Haarlem en omgeving (SSHO), de stichting Samen en
De Haarlemse Verbinders.