Skip to main content
16 januari 2024

Geslaagde Multiculturele Bijeenkomst in Molenwijk, Haarlem!

categorie:

Geslaagde Multiculturele Bijeenkomst in Molenwijk, Haarlem!

Afgelopen weekend vond er een zeer geslaagde multiculturele bijeenkomst plaats in Molenwijk, Haarlem. Het evenement bracht mensen uit verschillende landen samen, die allemaal heerlijke kleine gerechten uit hun land van herkomst hadden bereid. In totaal waren er meer dan 15 verschillende gerechten te proeven, die met enthousiasme werden ontvangen door de aanwezigen.

De bijeenkomst was een prachtige gelegenheid met weinig speeches en veel momenten om elkaar te ontmoeten, met elkaar te praten, te lachen en nieuwe contacten op te bouwen. Het creëren van verbinding stond centraal en daar is zeker in geslaagd!

Wij willen graag onze dank uitspreken aan onze vrijwilligers en de verschillende organisaties die hebben bijgedragen aan het succes van deze bijeenkomst. Zonder hun inzet en samenwerking zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest.

Bedankt aan: SSHO (Stichting Somaliërs Haarlem en Omgeving), Wijkraad Molenwijk, Buurts, Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk, Kurdish Huis, Stichting Zohor. Dankzij jullie was dit een onvergetelijke bijeenkomst vol warmte en saamhorigheid. We kijken uit naar de volgende editie!