Skip to main content
17 oktober 2022

Huiswerkbegeleiding is weer begonnen!

categorie:

Huiswerkbegeleiding is weer begonnen!

De scholen zijn alweer eventjes geleden begonnen en ook de huiswerkbegeleiding en bijscholing van SSHO is al een paar weken volop in de weer.

Kun jij ook wel wat extra hulp gebruiken met school af en toe? Heb je moeite met bepaalde vakken of gaat het soms gewoon wat te snel? 

Kom zondagmiddag naar de huiswerkbegeleiding en bijscholing van SSHO. Het kost 7,50 per keer voor scholieren van de basisschool en 10 euro per keer voor leerlingen van de middelbare school. We helpen je met alle vakken die je moeilijk vindt.

De SSHO huiswerkbegeleiding en bijscholing is er voor alle scholieren van de basisschool en voor leerlingen in de eerste en tweede klas van de middelbare school. De SSHO huiswerkbegeleiding en bijscholing is er voor jou, zodat je straks niet alleen met plezier naar school gaat, maar ook je cijfers de goede kant op gaan. 

Of je nou moeite hebt met taal of rekenen, of je hulp wilt met het maken van je huiswerk, of het voorbereiden van je examens; we helpen je met alles wat je lastig vindt.

SSHO bijscholing & huiswerkbegeleiding is iedere zondagmiddag van 11:00 tot 12:00 voor leerlingen van de basisschool en van 16:00 – 17:00 voor leerlingen uit de eerste twee leerjaren van de middelbare school.

De lessen vinden plaats in ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS!. Er zijn geen lessen tijdens schoolvakanties. Als je huiswerkbegeleiding wilt volgen gaan we er vanuit dat je er iedere zondag bent. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een keertje niet kunt komen, maar als we echt resultaten willen boeken gaan we er vanuit dat je op zondag bij ons de les volgt.

Voordat we beginnen met de begeleiding en bijscholing is er eerst een gesprek met de ouders. Zo kunnen we ook het thuisfront betrekken bij de resultaten en horen we wat eventuele knelpunten zijn. Op school en in de motivatie, zodat we zeker weten dat je ook echt resultaat boekt met onze hulp. Graag tot snel, het is leuk en je leert ook nog veel!

Wacht niet langer en meld je aan voor de SSHO huiswerkbegeleiding en bijscholing.