Skip to main content
1 februari 2022

MEEDOEN SCHALKWIJK

MEEDOEN SCHALKWIJK

Vol trots melden we dat we binnenkort beginnen met het grote project MEEDOEN SCHALKWIJK. Een jaar lang vol activiteiten, bijeenkomsten en momenten van samenzijn die leerzaam, maar ook vooral heel bijzonder zijn om aan deel te nemen.
Er is voor iedereen wel iets te doen, wat je interesses ook zijn. Altijd met het doel meer mensen te leren kennen, meer deel te nemen aan de samenleving en een beter leven voor jezelf en elkaar te maken. Een van de activiteiten MEEDOEN SCHALKWIJK is al begonnen.

Een jaar lang wachten

Ook hier heeft het corona-virus zich laten gelden. Al vorig jaar zouden de activiteiten en het project MEEDOEN SCHALKWIJK worden gepresenteerd, maar door alle beperkingen waar we allemaal last van hebben gehad, hebben we met pijn in het hart alles een jaar voor ons uit moeten schuiven. We zijn dan ook meer dan enthousiast, dat we binnenkort eindelijk van start kunnen.

Voor elk wat wils

MEEDOEN SCHALKWIJK is een project van SSHO in samenwerking met DOCK Haarlem. Het bestaat uit een tiental activiteiten, waar je gratis aan kunt meedoen. Een jaar lang alles over gezond leven, gelukkig leven, sociaal en zakelijk netwerken, opvoeden of gewoon lekker ontbijten en hardlopen met elkaar. Er is voor ieder wat wils en we hopen je dan ook te zien bij een of meer activiteiten van MEEDOEN SCHALKWIJK. Houd de site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en updates.

Ontbijt voor vrouwen

Nog voor de officiële aftrap van een jaar lang MEEDOEN SCHALKWIJK, is de eerste activiteit al begonnen; het ontbijt voor vrouwen. Vrouwen kunnen iedere donderdagochtend van 09:00 tot 11:00 uur het hart ophalen. Of beter gezegd het ontbijt nuttigen en ondertussen van gedachte wisselen met vrouwen uit de buurt. Van een gezellig gesprek, tot het uitwisselen van ervaringen en ideeën. Een sfeervol samenzijn dat telkens weer waardevol voor de deelnemende vrouwen blijkt. Dus excuses voor de heren, dit bijzondere eerste evenement in het kader van MEEDOEN SCHALKWIJK is exclusief voor dames. Er komt nog veel bijzonders aan dit jaar, dus wees gerust er is regelmatig iets te doen voor iedereen.
Ook deelnemen aan het vrouwenontbijt? Iedere donderdagochtend van 09:00 – 11:00 uur in ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS! aan de Floris van Adrichemlaan 102.
Je kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet verplicht. Aanmelden kan wel en wij vinden het wel handig te weten of je komt. Aanmelden en meer informatie vind je op de pagina VROUWEN-ONTBIJT.

MEEDOEN SCHALKWIJK vrouwenontbijt

Hier vind je alle informatie

Alle ontwikkelingen en updates over MEEDOEN SCHALKWIJK, vind je hier op onze website.
Onze activiteiten vind je op de ACTIVITEITEN-pagina. Op de project-pagina MEEDOEN SCHALKWIJK vind je alle informatie over het project zelf.

MEEDOEN SCHALKWIJK zou niet kunnen bestaan zonder de inzet en ondersteuning van diverse betrokken organisaties. Zo heeft elke activiteit zijn eigen specialisten. Of het nu om begeleiding bij het hardlopen gaat, advies over omgaan met geld, of een workshop lifestyle, er zijn altijd ervaren professionals van gerenommeerde instellingen bij betrokken.

Heb je zelf suggesties of ideeën, neem contact met ons op, we willen graag met je MEEDOEN. Ook als je vragen hebt, kun je uiteraard bij ons terecht. Wij kijken er naar uit eindelijk te kunnen MEEDOEN SCHALKWIJK en zien je graag bij een van de activiteiten.