Skip to main content
30 januari 2024

SchuldHulp informatiebijeenkomst

SchuldHulp informatiebijeenkomst

Lukt het je niet om al je rekeningen te betalen? Je bent niet de enige. Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen, maar ook zien we steeds vaker mensen vastlopen in alle systemen, regeltjes en wetten.
Heb jij vragen over geldzaken, schulden, huurtoeslag, zorgtoeslag, pensioen, aow, nou ja wat je eigenlijk ook maar kunt bedenken omtrent geld, dan is deze informatie-bijeenkomst voor jou.

We gaan kort in op veel voorkomende problemen, maar horen ook graag van jou waar jij tegenaan loopt in de praktijk. Als je daar behoefte aan hebt, kun je deze avond ook in contact komen met een van onze SchuldHulpMaatjes. Zij zijn gecertificeerd en kennen als geen ander de problematiek rondom geldzaken. Ook als je geen schulden hebt, maar meer wilt weten over hoe je een gezonde financiële administratie behoudt, ben je van harte welkom.

Toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel handig voor ons om van tevoren te weten hoeveel personen we kunnen verwachten. Aanmelden kan via het formulier hieronder, maar is dus niet verplicht.