Skip to main content
21 april 2023

Sociaal & Culinair 2023

categorie:

Sociaal & Culinair 2023

Na het sfeervol en gezellig succes van de eerste editie Sociaal & Culinair Haarlem, zijn wij ook dit jaar weer van de partij. Maak kennis met SSHO of kom gewoon gezellig weer terug. Altijd gezellig en ook dit jaar kunt u weer genieten van onze overheerlijke Somalische Sambuusa.

  • Zondag 4 juni 2023
  • 13.00 tot 16.00 uur
  • Nieuwe Groenmarkt
  • Entree gratis

Sociaal & Culinair Haarlem 2023
Samen eten met vrienden en familie is een mooie traditie die elk land en elke cultuur in zijn eigen vorm kent. Toch is een feestelijke maaltijd omgeven door vrienden en bekenden niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sociaal & Culinair Haarlem is een samenwerking van organisaties die koken met en voor Haarlemmers. Vanuit hun hart en met de inzet van vrijwilligers maken ze de heerlijkste gezonde gerechten. Wij stellen ons graag aan u voor met een smaakvol hapje en drankje tijdens Sociaal & Culinair Haarlem 2023.

Sambuusa
SSHO laat je de Somalische keuken proeven. Wij maken traditionele Sambuusa. Een lekker hapje van filodeeg, gevuld met ui, paprika, hete pepertjes en sardientjes of gehakt, op smaak gebracht met zout en komijn. Smaakvol kennismaken met SSHO!

Kosten
Entree van het evenement is helemaal gratis. U kunt hapjes kopen met een kaart. € 3,- voor 3 hapjes, € 5,- voor 6 hapjes. De sambuusa van SSHO kost €1,- per stuk. Met een kaart van € 5,- kunt u van 6 sambuusa’s genieten. Zorg dat u de sambuusa van SSHO niet mist, vorig jaar was het talk of the town, dat wil je niet nog een jaar mislopen.