Stay Safe, Stay in Touch

29 november 2020

Een stil drama op de achtergrond, maar wij staan klaar als altijd.

Juist de doelen die wij nastreven komen nagenoeg stil te liggen in deze periode van een wereldwijde pandemie. Leerlingen die al lastig mee konden komen, raken nog verder achterop. Mensen die voorzichtig het huis verlaten voor hun eerste stappen in de Haarlemse samenleving worden verzocht thuis te blijven en als je nog geen arbeidsplek had, is het nu nog lastiger dan voorheen om aan een baan te komen.

Naast het grote drama dat Covid-19 met zich meebrengt, merken wij dat mensen het ook moeilijker vinden aan te kloppen voor hulp. Wij zijn er, telefonisch, per e-mail en in ons gebouw De Kleine Ringvaart waar we je op gepaste afstand kunnen ontvangen en te woord kunnen staan. Dus neem contact op als we iets voor je kunnen doen.

U kunt ons ook helpen. Doneer eenmalig of periodiek, wij kunnen alle support goed gebruiken, zeker nu om de mensen te bereiken en in contact te blijven. Dank!

BedragSSHO

Stichting Somaliërs Haarlem & Omgeving

Kleine Ringvaart
Floris van Adrichemlaan 102
2035 VD  Haarlem

KvK :  34 28 52 68

SSHO Nieuwsbrief

SSHO Shortcuts

Dutch NL Somali SO Afrikaans AF Amharic AM Arabic AR English EN French FR Italian IT Sesotho ST Shona SN Swahili SW Turkish TR Yoruba YO Zulu ZU

concept & webcontrol © CAPREA MEDIA