Skip to main content
28 december 2023

Stem op Mahad!

categorie:

Stem op Mahad!

Wie wordt de Persoon van het Jaar 2023? Haarlems Dagblad houdt voor de tiende maal deze verkiezing waarbij lezers hun favoriete kandidaat kunnen kiezen.

Stemmen: https://acties.haarlemsdagblad.nl/quiz/1358368_540/%20Persoon-van-het-jaar-2023-Haarlems-Dagblad%20.html

Stem natuurlijk op MAHAD!
Haarlems Dagblad: “De Haarlemmer Mahad Ahmed is de spil van de Stichting Somaliërs Haarlem. Deze stichting haalt mensen uit hun isolement door hen naar het centrum te laten komen. Op deze plek voelen de vluchtelingen zich veilig en vertrouwd.”

Mahad Ahmed: “Haarlem heeft mij zoveel gegeven en gebracht, en ik probeer elke dag hetzelfde terug te geven. De stad en ik houden van elkaar. Om nu al genomineerd te zijn als Persoon van het Jaar door het Haarlems Dagblad, maakt me trots. Ik word er gewoon blij van. Het zou veel voor me betekenen als ik via De Oprechte Courant sinds 1656, de lokale krant van Haarlem gekozen word tot persoon van het jaar.

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar, met een beetje visie van tijd tot tijd en waar je buren je vrienden zijn.”